Jouw Tanzania-avontuur begint hier...

Reisvoorstel op maat aanvragen

Hoe ziet jouw droomreis naar Tanzania er uit? Geef ons zoveel mogelijk informatie over nationale parken die je wilt bezoeken, wat je wilt zien, doen en meer. Laat onze specialisten je helpen met het creëren van jouw perfecte reis! Voor je het weet is het zover…

  [recaptcha]

  Plan mijn safari in 4 simpele stappen

  Tailor made safari 1

   1. VRAAG EEN REIS AAN

  Tailor made safari 2

   2. BEL MET ONS OVER JOUW TANZANIA AVONTUUR

  3. CO-CREËER JOUW DROOMSAFARI

  Tailor made safari 4

  4. INPAKKEN MAAR, SAFARI NJEMA!

  waarom reizen met Arusha Trips?

  GEEN GEWONE TOUROPERATOR

  Bij Arusha Trips laten we je het échte ongerepte Tanzania zien. Niet alleen nemen we je mee naar de hoogtepunten, maar ook naar onze favoriete lokale barretjes en bieden wij unieke ‘off the beaten track’ avonturen.

  ONVERGETELIJKE ERVARINGEN

  Wij streven er naar om iedereen een unieke, onvergetelijke ervaring te bezorgen. Een op maat gemaakte reis en de prachtige verhalen en specialistische kennis van onze Rafiki gidsen maken jouw reis natuurlijk helemaal compleet.

  OP MAAT GEMAAKT VOOR JOU

  Creëer de perfecte reis voor jou! Eén op één samengesteld met jouw persoonlijke Tanzania-specialist. Er is een prachtige reis voor elke reiziger. Groepsreizen, familie vakanties, vriendenreizen en meer. Van relaxte strandvakanties tot avontuurlijke motorcrossreizen. Niks is te gek!

  DUURZAAM REIZEN

  We werken samen met lokale bedrijven en hebben enkel Tanzaniaanse gidsen. Zo helpen we onder andere de gemeenschap van Arusha. Ook werken we aan duurzame manieren om water mee te nemen in onze safariwagens. Zo hopen we een duurzame toekomst te creëren voor de safari industrie.