Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

PRIVÉ SAFARI TANZANIA

Privé safari Tanzania

Persoonlijke reizen, op maat gemaakt

Al onze privé safari’s zijn 100% op maatwerk. Wij bieden gepersonaliseerde reizen tot in de kleinste details. Dat is wat een reis écht uniek maakt. Elke dag en elke accommodatie kan worden aangepast aan de individuele behoeften van elke groep. Geniet van een privé safari-ervaring met je partner, vrienden of familie en geniet écht even samen van een onvergetelijke vakantie in Tanzania.

Met een privé safari Tanzania ben je volledige controle over jouw eigen dagindeling. Jullie persoonlijke safari-gids gaat en staat waar jullie willen. Wilt je de hele dag op zoek naar die ene luipaard, of gewoonweg relaxen bij het zwembad vanuit de lodge en kijken welke dieren de lokale ‘watering hole’ komen bezoeken om te drinken? Jij bepaald!

Bekijk hier een paar van onze voorbeeldreizen en doe inspiratie op voor uw eigen Tanzania-avontuur.

Kies uit onze zorgvuldig samengestelde reizen of vraag een op maat gemaakt reisvoorstel aan.
Weet je nog niet precies wat je wilt of doe je liever eerst wat inspiratie op?

Bekijk enkele van onze compleet verzorgde privé reizen

3 day safari Tanzania

3 DAAGSE SAFARI TANZANIA

Vanaf€806

Een korte ‘instap’ safari. Voor reizigers die een échte safari willen ervaren, zonder direct de hoofdprijs te hoeven betalen. Bezoek de Ngorongoro krater & spot de olifanten van Tarangire en verken het met nijlpaarden gevulde Lake Manyara National Park.

Safari Njema Tanzania - Highlights of Tanzania

7 Daagse reis – Een complete safari

Vanaf€1,457

Een van de meest populaire routes! Ervaar het beste van Tanzania in 7 dagen, inclusief het leeuwenrijk Serengeti nationaal park, de Ngorongoro Krater en Tarangire nationaal park.

couples tanzania safari and zanzibar

AVONTUURLIJKE TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI VOOR STELLEN

Vanaf€2,582

Een unieke en fantastische reis, speciaal voor avontuurlijke stelletjes. Trek samen over de grote vlaktes van de wereldberoemde Serengeti en verken andere hoogtepunten van Tanzania. Ontdek de meest romantische plekjes, overnacht in onvergetelijke accommodaties en sluit de reis af op het prachtige eiland Zanzibar.

great migration safari tanzania

DE ULTIEME GROTE TREK SAFARI

Vanaf€2,317

Op de ‘Grote Trek’ Safari gaan we ’s werelds meest befaamde natuurevenement achterna; De rivieroversteek van de Gnoes in Serengeti Nationaal Park. Volg de grote trek op de hielen en overnacht in tentenkampen temidden van de actie. Ervaar het beste wat safari te bieden heeft én meer.

northern circuit safari tanzania

HET NOORDELIJKE CIRCUIT

Vanaf€1,998

Bezoek alle hoogtepunten & beroemde nationale parken van het Noordelijke circuit van Tanzania in één prachtige reis van 10 dagen. 3 dagen in de Serengeti, afdalen in de Ngorongoro krater, een wandelsafari in Arusha National Park en nog veel meer…. Een onvergetelijke reis voor échte liefhebbers.

honeymoon safari tanzania zanzibar

HUWELIJKSREIS TANZANIA & ZANZIBAR

Vanaf€2,474

Beleef een onvergetelijke huwelijksreis naar Tanzania. Een werkelijke ‘once in a lifetime’ ervaring. Verken de mooiste nationale parken, slaap in de meest sfeervolle accommodaties, ontmoet lokale stammen en sluit de reis af op het romantische eiland Zanzibar.

great migration calving season safari serengeti tanzania

Kalverseizoen Safari Ndutu Serengeti

Vanaf€2,045

Ga op avontuur in de ‘middle of nowhere’ om daar Tanzania’s ongerepte natuur op haar mooist te kunnen aanschouwen: Het kalverseizoen van de Grote Trek – waar miljoenen dieren, zoals gnoes, zebra’s en gazellen elk jaar samenkomen om hun jongen te werpen.

Tailor-Made Safari Tanzania

REIS OP MAAT

Vanaf€0

Wist je dat jouw reis 100% op maat gemaakt kan worden? Jij bepaald het volledige reisprogramma, alles is mogelijk! Wij combineren onze kennis met jouw wensen om jouw droomreis waar te maken! Meer weten? Vraag direct een vrijblijvend reisvoorstel aan.

Daarom reizen met Arusha Trips

Veilig en vertrouwd in Afrika
Vraag een offerte aan van één van onze voorbeeldreizen of informeer naar een reis op maat!

HOE PLAN IK MIJN TANZANIA REIS?

Tailor made safari 1

1. VRAAG EEN REIS OP MAAT AAN

Tailor made safari 2

 2. BEL MET ONS OVER JOUW REISPLANNEN

3. CO-CREËER JOUW DROOMSAFARI

Tailor made safari 4

4. INPAKKEN MAAR, SAFARI NJEMA!

GEÏNSPIREERD DOOR ONZE REIZEN?

Vraag ons om een offerte voor één van onze vooraf samengestelde safari's of informeer naar een reisvoorstel op maat