ennl Tripadvisor 5/5 | Covid-19: Flexible Cancellation ✓

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

PRIVÉ SAFARI TANZANIA

Privé safari Tanzania

Persoonlijke reizen, op maat gemaakt

Al onze privé safari’s zijn 100% op maatwerk. Wij bieden gepersonaliseerde reizen tot in de kleinste details. Dat is wat een reis écht uniek maakt. Elke dag en elke accommodatie kan worden aangepast aan de individuele behoeften van elke groep. Geniet van een privé safari-ervaring met je partner, vrienden of familie en geniet écht even samen van een onvergetelijke vakantie in Tanzania.

Met een privé safari Tanzania ben je volledige controle over jouw eigen dagindeling. Jullie persoonlijke safari-gids gaat en staat waar jullie willen. Wilt je de hele dag op zoek naar die ene luipaard, of gewoonweg relaxen bij het zwembad vanuit de lodge en kijken welke dieren de lokale ‘watering hole’ komen bezoeken om te drinken? Jij bepaald!

Bekijk hier een paar van onze voorbeeldreizen en doe inspiratie op voor uw eigen Tanzania-avontuur.

Kies uit onze zorgvuldig samengestelde reizen of vraag een op maat gemaakt reisvoorstel aan.
Weet je nog niet precies wat je wilt of doe je liever eerst wat inspiratie op?

Bekijk enkele van onze compleet verzorgde privé reizen

3 day safari Tanzania

3 DAAGSE SAFARI TANZANIA

From$806

De 3 daagse korte safari is de perfecte reis voor mensen die safari voor het eerst willen ontdekken, of wat minder tijd omhanden hebben, maar wél de highlights mee willen maken. In 3 dagen bezoek je de Big5-spot de Ngrorongoro Krater, Tarangire nationaal park en haar vele olifanten en Lake Manyara.

Safari Njema Tanzania - Highlights of Tanzania

7 Daagse reis – Een complete safari

From$1,457

Een van de meest populaire routes! Ervaar het beste van Tanzania in 7 dagen, inclusief het leeuwenrijk Serengeti nationaal park, de Ngorongoro Krater en Tarangire nationaal park

couples tanzania safari and zanzibar

AVONTUURLIJKE TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI VOOR STELLEN

From$2,582

Een unieke en avontuurlijke safari-ervaring speciaal samengesteld voor stelletjes. De combinatie van de mooiste safariparken, droom-accommodaties en unieke culturele activiteiten maakt deze reis werkelijk waar onvergetelijk.
Ontdek samen Tanzania’s meest romantische plekjes en geniet van prachtige uitzichten. Verken de grote vlakten van het wereldberoemde serengeti national park, spot neushoorns in de Ngorongoro krater en treed in de voetsporen van de afrikaanse olifant in het Tarangire national park. – Ook leuk voor groepen en gezinnen

great migration safari tanzania

DE ULTIEME GROTE TREK SAFARI

From$2,317

Op de Grote Trek Safari gaan we ’s werelds meest besproken natuurevenement achterna; De rivieroversteek van de Gnoes in Serengeti Nationaal Park. Ervaar het beste wat safari te bieden heeft. Volg de grote trek op de hielen en zet kamp op middenin de actie. Inclusief 4 Dagen Serengeti & de Ngorongoro Krater.

northern circuit safari tanzania

HET NOORDELIJKE CIRCUIT

From$2,107

Bezoek alle beroemde nationale parken van het Noordelijke circuit Tanzania in één prachtige reis van 10 dagen. Een safari om nooit meer te vergeten. Bekijk deze reis. De perfecte safari voor échte liefhebbers, inclusief 3 dagen in Serengeti Nationaal Park

honeymoon safari tanzania zanzibar

HUWELIJKSREIS TANZANIA & ZANZIBAR

From$2,474

Beleef een onvergetelijke huwelijksreis naar Tanzania. Een werkelijke ‘once in a lifetime’ ervaring. Verken de mooiste nationale parken, slaap in de meest sfeervolle accommodaties, ontmoet lokale stammen en sluit de reis af op het romantische eiland Zanzibar.

Tailor-Made Safari Tanzania

REIS OP MAAT

From$0

Wist je dat jouw reis 100% op maat gemaakt kan worden? Jij bepaald het volledige reisprogramma, alles is mogelijk! Wij combineren onze kennis met jouw wensen om jouw droomreis waar te maken! Meer weten? Vraag direct een vrijblijvend reisvoorstel aan.

HOE PLAN IK MIJN TANZANIA REIS?

Tailor made safari 1

1. VRAAG EEN REIS OP MAAT AAN

Tailor made safari 2

 2. BEL MET ONS OVER JOUW REISPLANNEN

3. CO-CREËER JOUW DROOMSAFARI

Tailor made safari 4

4. INPAKKEN MAAR, SAFARI NJEMA!

GEÏNSPIREERD DOOR ONZE REIZEN?

Vraag ons om een offerte voor één van onze vooraf samengestelde safari's of informeer naar een reisvoorstel op maat

Proceed Booking