Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Tanzania Reizen – Bekijk alle reizen

Tanzania Reizen: Bekijk ons reisaanbod

Doe inspiratie op voor jouw Tanzania ‘reis op maat’ met enkele van onze prachtige voorbeeldreizen. Ontdek de mooiste plekjes van Tanzania. Of je nou een korte- of lange reis maakt, de Kilimanjaro wilt veroveren of de nationale parken wilt bezoeken en daarna luxueus relaxen op Zanzibar; met een Tanzania reis op maat is alles mogelijk.

Bij Arusha Trips zijn wij 100% gefocust op Tanzania. Met onze jarenlange ervaring creëren we de mooiste reisroutes met veel kans op wildlife, slaap je in door ons persoonlijk geteste accommodaties en heb je een eigen persoonlijke reis-expert op locatie in Tanzania.

couples tanzania safari and zanzibar

AVONTUURLIJKE TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI VOOR STELLEN

Vanaf€2,478
16 Dagen

Een unieke en fantastische reis, speciaal voor avontuurlijke stelletjes. Trek samen over de grote vlaktes van de wereldberoemde Serengeti en verken andere hoogtepunten van Tanzania. Ontdek de meest romantische plekjes, overnacht in onvergetelijke accommodaties en sluit de reis af op het prachtige eiland Zanzibar.

honeymoon safari tanzania zanzibar

HUWELIJKSREIS TANZANIA & ZANZIBAR

Vanaf€2,690
16 Dagen

Beleef een onvergetelijke huwelijksreis naar Tanzania. Een werkelijke ‘once in a lifetime’ ervaring. Verken de mooiste nationale parken, slaap in de meest sfeervolle accommodaties, ontmoet lokale stammen en sluit de reis af op het romantische eiland Zanzibar.

Safari Njema Tanzania - Highlights of Tanzania

7 Daagse reis – Een complete safari

Vanaf€1,370
7 Dagen

Een van de meest populaire routes! Ervaar het beste van Tanzania in 7 dagen, inclusief het leeuwenrijk Serengeti nationaal park, de Ngorongoro Krater en Tarangire nationaal park.

great migration safari tanzania

DE ULTIEME GROTE TREK SAFARI

Vanaf€2,195
9 Dagen

Op de ‘Grote Trek’ Safari gaan we ’s werelds meest befaamde natuurevenement achterna; De rivieroversteek van de Gnoes in Serengeti Nationaal Park. Volg de grote trek op de hielen en overnacht in tentenkampen temidden van de actie. Ervaar het beste wat safari te bieden heeft én meer.

3 day safari Tanzania

3 DAAGSE SAFARI TANZANIA

Vanaf€745
5 Dagen

Een korte ‘instap’ safari. Voor reizigers die een échte safari willen ervaren, zonder direct de hoofdprijs te hoeven betalen. Bezoek de Ngorongoro krater & spot de olifanten van Tarangire en verken het met nijlpaarden gevulde Lake Manyara National Park.

northern circuit safari tanzania

HET NOORDELIJKE CIRCUIT

Vanaf€1,998
10 Dagen

Bezoek alle hoogtepunten & beroemde nationale parken van het Noordelijke circuit van Tanzania in één prachtige reis van 10 dagen. 3 dagen in de Serengeti, afdalen in de Ngorongoro krater, een wandelsafari in Arusha National Park en nog veel meer…. Een onvergetelijke reis voor échte liefhebbers.

Kilimanjaro Machame Route

Kilimanjaro Machame Route: 6 of 7 dagen (Meest populair)

Vanaf€1,670
6 of 7 Dagen

Beklim en overmeester de gigantische hoogte van Afrika’s hoogste berg ‘Mt. Kilimanjaro’ ofwel ‘het Dak van Afrika’ met een hoogte van 5895m | De Machame Route of ook wel de ‘Whiskey Route’ is de meest populaire route en heeft de meeste kans op succes. De route is iets makkelijker dan andere routes, omdat de hoogtestijging gelijkmatig is. De Machame Route kan in 6 of 7 dagen gedaan worden.

Tailor-Made Safari Tanzania

REIS OP MAAT

Vanaf€0
n.v.t.

Wist je dat jouw reis 100% op maat gemaakt kan worden? Jij bepaald het volledige reisprogramma, alles is mogelijk! Wij combineren onze kennis met jouw wensen om jouw droomreis waar te maken! Meer weten? Vraag direct een vrijblijvend reisvoorstel aan.

Kilimanjaro Marangu Route

Kilimanjaro Marangu Route: 5 of 6 dagen

Vanaf€1,570
5 of 6 Dagen

Beklim en overmeester de gigantische hoogte van Afrika’s hoogste berg | ‘Mt. Kilimanjaro’ ofwel ‘het dak van Afrika’ met een hoogte van 5895m | De Kilimanjaro Marangu route, anders genoemd ‘Coca Cola Route’ is de oudste en meest gevestigde route |In tegenstelling tot de andere routes, slaap je hier niet in tenten maar in hutten op gevestigde kampeerplekken | Deze route is korter en is een stuk moeilijker door de snelle…

Kilimanjaro Northern Circuit Route

Kilimanjaro The Northern Circuit Route: 9 Dagen

Vanaf€2,475
9 Dagen

Beklim en overmeester de gigantische hoogte van Afrika’s hoogste berg ‘Mt. Kilimanjaro’ ofwel ‘het dak van Afrika’ met een hoogte van 5895m | Het is de langste en volgens velen ook de mooiste route op de Kilimanjaro | Je start via de Lemosho route aan de westkant van de berg | Je ziet een combinatie van al de beste elementen van de andere routes, samengebracht in één fantastische wandeling, met de minste kans op hoogteziekte.

Kilimanjaro Umbwe Route

Kilimanjaro Umbwe Route: 6 dagen

Vanaf€1,775
6 or 7 Days

Beklim en overmeester de gigantische hoogte van Afrika’s hoogste berg ‘Mt. Kilimanjaro’ ofwel ‘het dak van Afrika’ met een hoogte van 5895m | De Kilimanjaro Umbwe Route is voor klimmers die opzoek zijn naar een echte uitdaging | Het is de moeilijkste en meest directe route op de berg.

Kilimanjaro Rongai Route

Kilimanjaro Rongai Route: 6 of 7 dagen

Vanaf€1,775
6 of 7 Dagen

Beklim en overmeester de gigantische hoogte van Afrika’s hoogste berg ‘Mt. Kilimanjaro’ ofwel ‘het dak van Afrika’ met een hoogte van 5895m | De Kilimanjaro Rongai Route, anders genoemd ‘Loitokitok Route’, is de enige route die de Kilimanjaro vanuit het noorden benadert | Deze is het minst bezocht van alle routes op de Kilimanjaro | Ook is er meer kans om groot wild te zien, zoals buffels, olifanten en antilopen.

Kilimanjaro Shira Route

Kilimanjaro Shira Route: 6 of 7 dagen

Vanaf€1,785
6 of 7 Dagen

Beklim en overmeester de gigantische hoogte van Afrika’s hoogste berg ‘Mt. Kilimanjaro’ ofwel ‘het dak van Afrika’ met een hoogte van 5895m | De Kilimanjaro Shira Route, is bijna identiek aan de Lemosho route | De route benadert de Kilimanjaro vanuit het westen, en doorkruist het hele Shira Plateau van west naar oost.

Kilimanjaro Lemosho Route

Kilimanjaro Lemosho Route: 7 of 8 dagen

Vanaf€1,860
7 or 8 Days

Beklim en overmeester de gigantische hoogte van Afrika’s hoogste berg ‘Mt. Kilimanjaro’ ofwel ‘het dak van Afrika’ met een hoogte van 5895m | De Lemosho route is één van de nieuwere routes op de berg | In tegenstelling tot andere routes, neemt het de westkant van de berg, wat de klim speciaal en uniek maakt | De Lemosho route is rustiger dan andere routes en passeert unieke uitzichten én de hoogtepunten van andere routes.

great migration calving season safari serengeti tanzania

Kalverseizoen Safari Ndutu Serengeti

Vanaf€2,045
8 Days

Ga op avontuur in de ‘middle of nowhere’ om daar Tanzania’s ongerepte natuur op haar mooist te kunnen aanschouwen: Het kalverseizoen van de Grote Trek – waar miljoenen dieren, zoals gnoes, zebra’s en gazellen elk jaar samenkomen om hun jongen te werpen.

Daarom reizen met Arusha Trips

Veilig en vertrouwd in Afrika
Vraag een offerte aan van één van onze voorbeeldreizen of informeer naar een reis op maat!

HOE PLAN IK MIJN TANZANIA REIS?

Tailor made safari 1

1. VRAAG EEN REIS OP MAAT AAN

Tailor made safari 2

 2. BEL MET ONS OVER JOUW REISPLANNEN

3. CO-CREËER JOUW DROOMSAFARI

Tailor made safari 4

4. INPAKKEN MAAR, SAFARI NJEMA!

GEÏNSPIREERD DOOR ONZE REIZEN?

Vraag ons om een offerte voor één van onze vooraf samengestelde safari's of informeer naar een reisvoorstel op maat