ennl Tripadvisor 5/5 | Covid-19: Flexible Cancellation ✓

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Tanzania Reizen – Bekijk alle reizen

Tanzania Reizen: Bekijk ons reisaanbod

Doe inspiratie op voor jouw Tanzania ‘reis op maat’ met enkele van onze prachtige voorbeeldreizen. Ontdek de mooiste plekjes van Tanzania. Of je nou een korte- of lange reis maakt, de Kilimanjaro wilt veroveren of de nationale parken wilt bezoeken en daarna luxueus relaxen op Zanzibar; met een Tanzania reis op maat is alles mogelijk.

Bij Arusha Trips zijn wij 100% gefocust op Tanzania. Met onze jarenlange ervaring creëren we de mooiste reisroutes met veel kans op wildlife, slaap je in door ons persoonlijk geteste accommodaties en heb je een eigen persoonlijke reis-expert op locatie in Tanzania.

couples tanzania safari and zanzibar

AVONTUURLIJKE TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI VOOR STELLEN

From$2,582
15 Dagen

Een unieke en avontuurlijke safari-ervaring speciaal samengesteld voor stelletjes. De combinatie van de mooiste safariparken, droom-accommodaties en unieke culturele activiteiten maakt deze reis werkelijk waar onvergetelijk.
Ontdek samen Tanzania’s meest romantische plekjes en geniet van prachtige uitzichten. Verken de grote vlakten van het wereldberoemde serengeti national park, spot neushoorns in de Ngorongoro krater en treed in de voetsporen van de afrikaanse olifant in het Tarangire national park. – Ook leuk voor groepen en gezinnen

honeymoon safari tanzania zanzibar

HUWELIJKSREIS TANZANIA & ZANZIBAR

From$2,474
15 Dagen

Beleef een onvergetelijke huwelijksreis naar Tanzania. Een werkelijke ‘once in a lifetime’ ervaring. Verken de mooiste nationale parken, slaap in de meest sfeervolle accommodaties, ontmoet lokale stammen en sluit de reis af op het romantische eiland Zanzibar.

Safari Njema Tanzania - Highlights of Tanzania

7 Daagse reis – Een complete safari

From$1,457
7 Dagen

Een van de meest populaire routes! Ervaar het beste van Tanzania in 7 dagen, inclusief het leeuwenrijk Serengeti nationaal park, de Ngorongoro Krater en Tarangire nationaal park

3 day safari Tanzania

3 DAAGSE SAFARI TANZANIA

From$806
5 Dagen

De 3 daagse korte safari is de perfecte reis voor mensen die safari voor het eerst willen ontdekken, of wat minder tijd omhanden hebben, maar wél de highlights mee willen maken. In 3 dagen bezoek je de Big5-spot de Ngrorongoro Krater, Tarangire nationaal park en haar vele olifanten en Lake Manyara.

great migration safari tanzania

DE ULTIEME GROTE TREK SAFARI

From$2,317
9 Dagen

Op de Grote Trek Safari gaan we ’s werelds meest besproken natuurevenement achterna; De rivieroversteek van de Gnoes in Serengeti Nationaal Park. Ervaar het beste wat safari te bieden heeft. Volg de grote trek op de hielen en zet kamp op middenin de actie. Inclusief 4 Dagen Serengeti & de Ngorongoro Krater.

northern circuit safari tanzania

HET NOORDELIJKE CIRCUIT

From$2,107
10 Dagen

Bezoek alle beroemde nationale parken van het Noordelijke circuit Tanzania in één prachtige reis van 10 dagen. Een safari om nooit meer te vergeten. Bekijk deze reis. De perfecte safari voor échte liefhebbers, inclusief 3 dagen in Serengeti Nationaal Park

Kilimanjaro Machame Route

Kilimanjaro Machame Route: 6 of 7 dagen (Meest populair)

From$1,670
6 of 7 Dagen

Beklim en overmeester de gigantische hoogte van Afrika’s hoogste berg ‘Mt. Kilimanjaro’ ofwel ‘het Dak van Afrika’ met een hoogte van 5895m | De Machame Route of ook wel de ‘Whiskey Route’ is de meest populaire route en heeft de meeste kans op succes. De route is iets makkelijker dan andere routes, omdat de hoogtestijging gelijkmatig is. De Machame Route kan in 6 of 7 dagen gedaan worden.

Tailor-Made Safari Tanzania

REIS OP MAAT

From$0
n.v.t.

Wist je dat jouw reis 100% op maat gemaakt kan worden? Jij bepaald het volledige reisprogramma, alles is mogelijk! Wij combineren onze kennis met jouw wensen om jouw droomreis waar te maken! Meer weten? Vraag direct een vrijblijvend reisvoorstel aan.

Climbing Kilimanjaro Machame Route

Kilimanjaro Marangu Route: 5 of 6 dagen

From$1,570
5 of 6 Dagen

Beklim en overmeester de gigantische hoogte van Afrika’s hoogste berg | ‘Mt. Kilimanjaro’ ofwel ‘het dak van Afrika’ met een hoogte van 5895m | De Kilimanjaro Marangu route, anders genoemd ‘Coca Cola Route’ is de oudste en meest gevestigde route |In tegenstelling tot de andere routes, slaap je hier niet in tenten maar in hutten op gevestigde kampeerplekken | Deze route is korter en is een stuk moeilijker door de snelle…

Kilimanjaro Shira Route Tanzania

Kilimanjaro Shira Route: 6 or 7 days

From$2,582
6 or 7 Days

Take on and conquer the soaring heights of Africa’s highest peak | The Roof of Africa at 5895m high: Mt. Kilimanjaro | The Kilimanjaro Umbwe Route, is for climbers looking for a real challenge | It is the most difficult and direct route on the mountain. Are you up for it?

Kilimanjaro Umbwe Route Tanzania

Kilimanjaro Umbwe Route: 6 days

From$2,582
6 or 7 Days

Take on and conquer the soaring heights of Africa’s highest peak | The Roof of Africa at 5895m high: Mt. Kilimanjaro | The Kilimanjaro Umbwe Route, is for climbers looking for a real challenge | It is the most difficult and direct route on the mountain. Are you up for it?

Kilimanjaro Northern Circuit Route

Kilimanjaro The Northern Circuit Route: 9 Dagen

From$2,582
9 Dagen

Beklim en overmeester de gigantische hoogte van Afrika’s hoogste berg ‘Mt. Kilimanjaro’ ofwel ‘het dak van Afrika’ met een hoogte van 5895m | Het is de langste en volgens velen ook de mooiste route op de Kilimanjaro | Je start via de Lemosho route aan de westkant van de berg | Je ziet een combinatie van al de beste elementen van de andere routes, samengebracht in één fantastische wandeling, met de minste kans op hoogteziekte.

Kilimanjaro Rongai Route

Kilimanjaro Rongai Route: 6 or 7 days

From$2,582
6 or 7 Days

Take on and conquer the soaring heights of Africa’s highest peak | The Roof of Africa at 5895m high: Mt. Kilimanjaro | The Kilimanjaro Rongai Route, otherwise known as the ‘Loitokok Route’, is the only route that approaches Mount Kilimanjaro from the north | It is the least visited of all the routes on Kilimanjaro | It also has a greater chance of seeing large wildlife, such as buffaloes, elephants and antelopes.

Climbing Kilimanjaro Lemosho Route

Kilimanjaro Lemosho Route: 7 of 8 dagen

From$1,860
7 or 8 Days

Beklim en overmeester de gigantische hoogte van Afrika’s hoogste berg ‘Mt. Kilimanjaro’ ofwel ‘het dak van Afrika’ met een hoogte van 5895m | De Lemosho route is één van de nieuwere routes op de berg | In tegenstelling tot andere routes, neemt het de westkant van de berg, wat de klim speciaal en uniek maakt | De Lemosho route is rustiger dan andere routes en passeert unieke uitzichten én de hoogtepunten van andere routes.

HOE PLAN IK MIJN TANZANIA REIS?

Tailor made safari 1

1. VRAAG EEN REIS OP MAAT AAN

Tailor made safari 2

 2. BEL MET ONS OVER JOUW REISPLANNEN

3. CO-CREËER JOUW DROOMSAFARI

Tailor made safari 4

4. INPAKKEN MAAR, SAFARI NJEMA!

GEÏNSPIREERD DOOR ONZE REIZEN?

Vraag ons om een offerte voor één van onze vooraf samengestelde safari's of informeer naar een reisvoorstel op maat

Proceed Booking